Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 04. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

huvarver

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 700
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

huvarver

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

pomoc s oblíkáním

09. 05. 2014

Mé milé drahé spolubojovkyně, konečně jde mé úsilí trochu vidět, jsem Vám velice vděčná za Vaší podporu projevenou v mých začátcích, držím palce i Vám všem!

Když už tedy mám pár kilo dole, chtěla bych si trochu oživit šatník novými kousky. Vím, že se má člověk především cítit v oblečení dobře, příjemně a šaty mají podtrhovat sebevědomí každé ženy, proto jsem se rozhodla zapátrat na internetu, co by mé postavě slušelo.

Po dlouhém zkoumání se v zrcadle, kde jsem zjišťovala vlastně svůj typ postavy, s přihlédnutím na názor kamarádky, jsem usoudila, že přesýpací hodiny je asi to, co se mi zrcadlo snaží naznačit. 3irší ramena, nemalý dekolt, úzký pas a široké boky.

A tak jsem tedy začala brouzdat po vlnách internetu, veškeré rady v podstatě zněly stejně, zvýraznit úzký pas a nebát se hlubokých výstřihů. Jsem holka stydlivá, hluboké výstřihy nosím jen výjimečně. Ale radu o zvýraznění pasu jsem vlastně moc nepochopila.

Kdykoliv si vezmu na sebe oblečení, kde je zvýrazněný pas, vidím v zrcadle jen dvakrát tak velý zadek, je tedy nutné opravdu to zkombinovat s výraznější horní částí oděvu, aby postava působila vyváženěji? Nebo je možné, že je to jen můj pocit, protože mé oči vždy v zrcadle zabrouzdají k těm nejproblematičtějším partiím?

Hezký den přeje Verča
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 05. 2014 21:01
Vždycky se vidíme kritičtěji, než nás vnímá okolí - právě proto, že naše oči se zaměří na ty partie, co se nám nelíbí... Takže doporučuji nakupovat s kamarádkami, kterým věříte ... samotné se mi často stává, že si zkusím něco, čím si nejsem vůbec jistá, ale kamarádky - jéžiš, to ti tak sluší, to si musíš koupit. Většinou je poslechnu (pokud to není přehnaně drahé) a časem se z toho stává můj nejoblíbenější kousek.:-)
09. 05. 2014 14:53
a miluji věci s elasténem , hlavně trika. Udělají super postavu
09. 05. 2014 14:52
já nosím sportovní styl, nesnáším na sobě volné věci. Jen mě mrzí že trika v malých velikostech nejsou delší
09. 05. 2014 13:37
jsou to i halenky, trika, saka. Prostě projmutý střih, mám podobnou postavu, ještě ráda nosím zavinovací střih, myslím přes prsa. Hlavně to chce splývavý materiál, nic co by trčelo.
09. 05. 2014 13:09
Princesový střih se pro tebe bude určitě hodit,ale to jsou jen šaty,Já bojuji také s něčím podobným jako ty a v zrcadle se potom vidím stejně :-(,takže budu to tady sledovat a snad nějaká rada se mi zalíbí :-).
09. 05. 2014 12:37
zkusila jsi princess střih? myslím, že ten by Ti mohl slušet :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři